Έμερι: «Θέλαμε να παίξουμε στον τελικό του Conference αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς»

Έμερι: «Θέλαμε να παίξουμε στον τελικό του Conference αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε σε μέσο της Ισπανίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League και τη μάχη της ομάδας του για να βγει στο Champions League.

Πριν σηκώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στην OPAP Arena, ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στα ημιτελικά του Conference League, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν δύο νίκες και να προκρίνονται με συνολικό σκορ 6-2 (νίκη με 4-2 στο Villa Park, νίκη 2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βάσκος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην El Diario Vasco και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον ελληνικό σύλλογο, παραδεχόμενος πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από την ομάδα του, τονίζοντας παράλληλα πως μεταξύ της εξόδου στο Champions League και της πορείας στον τελικό του Conference, είχε θέσει ως προτεραιότητα το πρώτο.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Record για Ιωαννίδη και τα 100 εκατ. ευρώ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα να παίξω σε έναν τελικό, να νικήσω σε έναν τελικό, αλλά αποδέχτηκα ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Ήμασταν… βυθισμένοι στη μάχη για την έξοδο στο Champions League, ανταγωνιζόμενοι με την Τότεναμ.

Ήμασταν δυναμικοί, παρότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Επικέντρωσα περισσότερο τη δύναμη και την ενέργειά μου στο να προσπαθήσουμε πρώτα να βγούμε στο Champions League και δευτερευόντως να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ