Λίνεκερ και Σίρερ αποθέωσαν τον Ολυμπιακό!

Λίνεκερ και Σίρερ αποθέωσαν τον Ολυμπιακό!

Οι δύο legends του ποδοσφαίρου υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και στον κόσμο του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Ολυμπιακό οι σπουδαίοι Άλαν Σίρερ και Γκάρι Λίνεκερ, με τους δύο legends του ποδοσφαίρου να αναφέρονται στην κατάκτηση του Conference league και να υποκλίνονται στους Ερυθρόλευκους και τον κόσμο τους.

Οι Σίρερ και Λίνεκερ αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους στο youtube  στους ευρωπαϊκούς τελικούς, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν και όπως ήταν απόλυτα λογικό αναφέρθηκαν και στον Ολυμπιακό, που κατέκτησε το Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Προ Ρέκο- Ολυμπιακός 13-11 πεν. (9-9 κ.δ.) : Συγκλόνισε ο Θρύλος- Λύγισε στα πέναλτι από τους Ιταλούς

«Είδατε τις εικόνες; Απίστευτες εικόνες. Ήταν φοβερό αυτό που έκαναν (ο Ολυμπιακός). Ήταν μία φοβερή προσπάθεια από την πλευρά τους και το άξιζαν πολύ. Απίστευτη η αντίδραση του κόσμου (εννοεί ως προς το γήπεδο και όχι μόνο). Φοβερή», ανέφερε ο σπουδαίος Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Αλαν Σίρερ από την άλλη επισήμανε: «Ήταν η πιο καλή ομάδα. Άξιζαν να νικήσουν. Ήμουν εντυπωσιασμένος όποτε τους έβλεπα. Πραγματικά καλή και συμπαγής ομάδα».

Λόγια που δείχνουν πόσο σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο φετινό Europa Conference League, με τους Ερυθρόλευκους να «τρελαίνουν» την Ευρώπη και να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο, γνωρίζοντας την αποθέωση σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ