Γιόβετιτς: «Θα θυμάμαι για πάντα την υποδοχή» (pic)

Γιόβετιτς: «Θα θυμάμαι για πάντα την υποδοχή» (pic)

«Τρελαμένος» ο Στέφαν Γιόβετιτς από την μεγάλη βραδιά στον Πειραιά – Το μήνυμα του στα social.

Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπήκε για τα καλά στην… εξίσωση προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους «ερυθρόλευκους» και συμβάλλοντας με την κλάση και την εμπειρία του στην μεγάλη πορεία έως την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Στεφάν Γιόβετιτς, περί ου ο λόγος, κάνοντας μια ανασκόπηση της σεζόν που πέρασε με τα ερυθρόλευκα ευχαρίστησε τους πάντες για τα όσα έζησε μαζί με τον Ολυμπιακό και ειδικά τον κόσμο που τον «τρέλανε» με την υποδοχή στον Πειραιά μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα.

Ο πολύπειρος Μαυροβούνιος άσος ανάρτησε «ερυθρόλευκες» φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του στα sosial media και έγραψε:

«Η ιστορία γράφτηκε! Είμαστε πρωταθλητές! Τι καταπληκτική βραδιά! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, καθώς ήταν υπέροχοι σε όλη τη σεζόν. Τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή, το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο μας, όλους τους ανθρώπους μέσα στον σύλλογο, που είναι μεγάλο μέρος αυτού του επιτεύγματος.

Ειδικά ο 12ος παίκτης μας σε όλη τη σεζόν, οι απίστευτοι οπαδοί μας! Η υποδοχή που έκαναν στον Πειραιά ήταν πολύ ιδιαίτερη και κάτι που θα θυμάμαι για πάντα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ