Ανατριχιαστικό: Η απίστευτη περιγραφή Ισπανού σπίκερ στο γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Ανατριχιαστικό: Η απίστευτη περιγραφή Ισπανού σπίκερ στο γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έβαλε το ιστορικότερο γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα και έδωσε το ευρωπαϊκό στους ερυθρόλευκους, με τον Ισπανό σπίκερ του ESPN να προσφέρει μία επική περιγραφή.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώνας το Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ο «χρυσός» σκόρερ των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με τους «βιόλα» στην «Οpap Arena».

Ο Μαροκινός σκόρερ πραγματοποίησε απίστευτη χρονιά τόσο στην Ευρώπη όσο και γενικότερα με τα ερυθρόλευκα και έμελλε να είναι και ο άνθρωπος που θα κρίνει τον μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα.

Ο Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό στην παράταση σκόραρε το 11ο γκολ του στη διοργάνωση, αναδείχτηκε σε πρώτο σκόρερ και έβαλε το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό ελληνικής ομάδας.

Όπως είναι λογικό οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Μαροκινού, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον σπίκερ που βρέθηκε στην «Opap Arena» για λογαριασμό του ισπανικού ESPN. Ο Ισπανός έκανε μια ανεπανάληπτη και άκρως ανατριχιαστική περιγραφή στο τέρμα του Ελ Κααμπί, το οποίο χάρισε στον Ολυμπιακό και τον τίτλο του Europa Conference League.

Δείτε την επική περιγραφή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ