Η… δικαίωση του Αλέκου Αλεξανδρή με τον Ρέτσο (pic, vid)

Η… δικαίωση του Αλέκου Αλεξανδρή με τον Ρέτσο (pic, vid)

Ο Αλέκος Αλεξανδρής πόσταρε με την φανέλα του Παναγιώτη Ρέτσου την βραδιά της κατάκτησης του Conference League.

Ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Ρέτσο είχε υψώσει στο πρόσφατο παρελθόν ο βετεράνος επιθετικός και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλέξανδρής.

Πλέον, ο θρύλος των Πειραιωτών μόνο… δικαίωση θα πρέπει να νιώθει μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Έλληνα αμυντικού -και- στον τελικό του Conference League.

Ο Αλεξανδρής, με ένα ποστάρισμά του στα social media, συνεχάρη τον Ρέτσο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ιστορική βραδία των Πειραιωτών. «Ω τι βραδια Θεέ μου. Η δικαίωση υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα λόγια. Μπράβο ρε Πάνο μου, μπράβο», έγραψε χαρακτηριστικά, ποζάροντας μάλιστα με την φανέλα του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Δείτε το ποστ του:

Σε μία βραδιά που ο Ρέτσος γνωρίζει την αποθέωση από έναν αστέρα της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, ο ίδιος έδειξε τον… δρόμο προς το τρόπαιο, μέσα από την μαχητικότητά του, όπως στη φάση του 48ου λεπτού που παραλίγο να αντικατασταθεί, μετά από σύγκρουση με τον Μπελότι.

Εκείνος όμως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ήταν καθοριστικός, στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, στα οποία η Φιορεντίνα πίεζε την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ