Τα… έχασε ο Μεντιλίμπαρ – «Είναι τρελοί» φώναζε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ισπανός

Τα… έχασε ο Μεντιλίμπαρ – «Είναι τρελοί» φώναζε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ισπανός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ... τρελάθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα όσα έζησε μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός ζει τις ενδοξότερες μέρες της ιστορίας του και η κατάκτηση του Conference League «τρέλανε» τους οπαδούς του σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Τα όσα έζησε η χώρα χθες βράδυ και μέχρι να βγει ο ήλιος ήταν μοναδικά και ο κόσμος της ομάδας του λιμανιού είναι σε έκσταση με την απίστευτη επιτυχία των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Κααμπί έγινε ο βασιλιάς των νοκ-άουτ στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA (pic & vid)

Ο προπονητής των πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βίωσε ένα μεγάλο θαύμα στον Πειραιά κι ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ με την Σεβίλλη, πήρε κι άλλο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό.

Ο «Μέντι» είχε ζήσει τις υποδοχές στο αεροδρόμιο, είχε ζήσει το «ηφαίστειο» του Καραϊσκάκη, αλλά αυτό που έγινε χθες βράδυ ήταν ανεπανάληπτο για τον Ισπανό τεχνικό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον προπονητή της ομάδας τους πριν την έναρξη του τελικού αλλά αυτό που έγινε μετά το παιχνίδι «τρέλανε» τον 63χρονο κόουτς.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έβλεπε και έλεγε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Αυτό που γίνεται είναι απίστευτο, είναι τρελοί οι άνθρωποι. Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω. Πόσος κόσμος έχει βγει στους δρόμους»;

Ο Μεντιλίμπαρ τραβούσε βίντεο με το κινητό του, έβγαζε φωτογραφίες και απολάμβανε την θριαμβευτική υποδοχή του κόσμου για την κατάκτηση του Conference League.

Τραγουδούσε κι αυτός μαζί με τους παίκτες και δεν έκρυψε την χαρά και την συγκίνηση του για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει αύριο και την απόφασή του για το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία των πειραιωτών.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο επιλογές, Αυστρία και Ολλανδία και ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει αύριο την επιλογή του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως από την στιγμή που οι πειραιώτες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην League Phase του Europa League, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν περισσότερες μέρες το καλοκαίρι κι αυτό μετράει πολύ για τους παίκτες και τον προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ