Η ιδιαίτερη ανάρτηση της UEFA με τις δύο ευρωπαϊκές κούπες του Μεντιλίμπαρ (pic)

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της UEFA με τις δύο ευρωπαϊκές κούπες του Μεντιλίμπαρ (pic)

H UEFA έκανε μία όμορφη ανάρτηση στα social media, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και τις δύο ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει

Την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του έγραψε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στην Νέα Φιλαδέλφεια και κατέκτησε το Europa Conference League.

Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο προπονητή να οδηγεί τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ευρωπαϊκή κούπα, ενώ βρίσκεται μόλις 4 μήνες στον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Πανηγυρίζει με τον γιο της Σάββα για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)

Ο 62χρονος τεχνικός έχει γνωρίσει την καθολική αποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ ακόμα και η ισπανική MARCA τον έχει αποθεώσει για τα επιτεύγματά του στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, ακόμα και η UEFA με μία ανάρτησή της στα social media έσπευσε να συγχαρεί τον Μεντιλίμπαρ, ποστάροντας ένα εικαστικό με τις δύο ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει ο Βάσκος, δηλαδή το Europa League με την Σεβίλλη την περασμένη σεζόν και το Conference League με τον Ολυμπιακό.

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γίνεται ο δεύτερος προπονητής που κατακτά διαδοχικά ευρωπαϊκά τρόπαια με δύο διαφορετικούς συλλόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ