Ροντινέι: «Είχα φανταστεί πάρα πολλές φορές ότι θα παίρναμε το ευρωπαϊκό»

Ροντινέι: «Είχα φανταστεί πάρα πολλές φορές ότι θα παίρναμε το ευρωπαϊκό»

Ο Ροντινέι ήταν σίγουρος εδώ και καιρό πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και μετά από μια μακρά και δύσκολη σεζόν κατέκτησε το Europa Conference League επικρατώντας της Φιορεντίνα στον τελικό.

Εκ των πρωταγωνιστών στην ιστορική πορεία τη φετινή σεζόν, ο Ροντινέι, μίλησε μετά την κατάκτηση του τροπαίου και τόνισε πως το πίστευε πάρα πολύ καιρό πως θα κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός έστειλε την Ελλάδα στην 15η θέση!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα φανταστεί πάρα πολλές φορές ότι θα παίρναμε το ευρωπαϊκό, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα και σκέφτηκα ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και κάποια στιγμή θα ζήσει αυτές τις στιγμές αλλά και τελευταία το πίστευα πάρα πολύ.

Τώρα όμως, δεν έχει σημασία, το έχουμε σηκώσει. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στους φίλαθλους του Ολυμπιακού, σε όλο τον κόσμο, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που έζησα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ πολύ, όλοι μαζί, πάμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ