Γιόβετιτς: «Όσα έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικά – Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στον πατέρα μου που δεν είναι πια εδώ»

Γιόβετιτς: «Όσα έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικά – Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στον πατέρα μου που δεν είναι πια εδώ»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό έκανε λόγο για κάτι το εκπληκτικό και αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο Ολυμπιακός ζει τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του, αφού κατέκτησε το Europa Conference League, επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας από τους ερυθρόλευκους, έκανε λόγο για κάτι το εκπληκτικό και αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό: Το κλάμα του Φορτούνη μπροστά από την κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού (vid)

Ο επιθετικός των Πειραιωτών εμφανίστηκε μάλιστα με μια λευκή φανέλα με το πρόσωπο του πατέρα του πάνω σε αυτή.

«Είναι απίστευτο, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Το περίμενα πολύ καιρό, όπως και ο Ολυμπιακός. Όσα έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικά, περάσαμε τη Φενέρ, τη Μακάμπι και πολλές σπουδαίες ομάδες, την Άστον Βίλα. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα».

Για το που το αφιερώνει:

«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και τον πατέρα μου που δεν είναι πια εδώ. Πρέπει να γιορτάσουμε, να το ευχαριστηθούμε. Η γυναίκα μου ξέρει τι έχω περάσει και είναι δίπλα μου. Το αφιερώνω στα παιδιά μου, είμαι περήφανος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ