«Καίγεται» η Ελλάδα για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ (pics, vids)

«Καίγεται» η Ελλάδα για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της «χρυσής» ιστορίας του κατακτώντας το Conference League.

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ, δόξα στην ομαδάρα του Θρύλου που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει και κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Θρύλος είναι στην κορυφή της Ευρώπης και όλη η χώρα ζει απίστευτες μοναδικές στιγμές έκστασης.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της «χρυσής» ιστορίας του και με τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 1-0 κατέκτησε το Conference League. Όλη η χώρα είναι στο… πόδι, «καίγεται» η Ελλαδα απ’ άκρη σ’ άκρη για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα 1-0: Με ένα όνειρο τρελό – Όνειρο πραγματικό

Ένα μεγαλείο που δεν έχει τελειωμό κι αυτή η κόκκινη λαοθάλασσα που έχει πλημμυρίσει όλη τη χώρα φανερώνει την αστείρευτη δύναμη που έχει ο Θρύλος. Ο Πειραιάς, η Αθήνα, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη όλα τα νησιά όλη η χώρα αποθεώνει τον Ολυμπιακό. Οι στιγμές που ζει η χώρα είναι μοναδικές και ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού θα κρατήσει ξύπνια όλη την Ελλάδα. Παντού ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά πανηγυρίζει για το θαύμα που έγινε. Το κόκκινο θαύμα του θρύλου και το «ηφαίστειο» ξύπνησε. Η Ελλάδα δεν θα πάει για ύπνο απόψε.

Η στιγμή που ο Πειραιάς παίρνει φωτιά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ