Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δήλωσε αποφασισμένος για τον πέμπτο του ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την… αιώνια αγάπη του για τη Λεβάντε!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε στην Ισπανία για τον σπουδαίο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα στην «Opap Arena» και ξεκαθάρισε ότι είναι ανυπόμονος προκειμένου να σηκώσει την κούπα με τους ερυθρόλευκους.

Ακόμα, ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στη Λεβάντε που είναι η αγαπημένη του ομάδα και τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει, όμως υπογράμμισε ότι μοναδικός στόχος του είναι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπόρα:

«Το όνειρό μου είναι πάντα να γυρίσω στη Λεβάντε, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει ότι γίνονται πράγματα όταν δεν τα περιμένεις, για αυτό προσπαθώ να πολεμάω μέχρι τέλους», είπε ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» στο «superdeporte.es».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Μας έμεινε μια πικρή γεύση στο τέλος, είχαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, έχουμε μια ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που περιμένουν όλοι για χρόνια και να δώσουμε μια μεγάλη σημασία στο φινάλε. Νιώθω έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος, όπως όλοι μέσα στην ομάδα».
Όσο για τον πιθανό επαναπατρισμό του; «Δεν χρειάζεται να ρωτάτε, το είχα π[ει όταν έφυγα ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στον τελικό. Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα, αλλά είμαι ήρεμος. Ξέρουν τι θέλω και τι σκέφτομαι», σχολίασε με νόημα ο Ιμπόρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ