Βιθέντε Ιμπόρα: «Σε όσους αμφέβαλλαν, εγώ δεν ήρθα για διακοπές»

Βιθέντε Ιμπόρα: «Σε όσους αμφέβαλλαν, εγώ δεν ήρθα για διακοπές»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα απάντησε για την κριτική που άκουσε αλλά έδωσε και το μήνυμά του σε αυτούς που αμφέβαλλαν για την απόδοσή του λόγω της ηλικίας του

Η αλήθεια είναι ότι άκουσε πολλά ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ηταν και ένας από τους ποδοσφαιριστές που την… πλήρωσε λόγω του κακού πρώτου μισού της σεζόν. Ομως με τον Μεντιλίμπαρ όχι μόνο είδαμε έναν άλλο Ιμπόρα, αλλά ο Ισπανός μέσος αποδείχθηκε καθοριστικός για την πορεία του Ολυμπιακού προς τον τελικό.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για την κριτική και τις αμφιβολίες στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in. Και φυσικά έδωσε την δική του οπτική.

Μπορούμε να πούμε ότι ήταν δύσκολα στην αρχή στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είσαι το αφεντικό στο κέντρο του γηπέδου. Δεν ξέρω αν έχεις νιώσει τι έχει συμβεί από την αρχή μέχρι τώρα…

«Ναι, εν τέλει, από την πρώτη στιγμή που έφτασα αμφισβητήθηκε η ηλικία μου, το καταλαβαίνω, είναι λογικό, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να δείξω σε εκείνους τους ανθρώπους που αμφέβαλλαν για την ηλικία μου είναι ότι δεν έρχομαι εδώ για διακοπές, ότι έρχομαι εδώ για να δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο, ότι έρχομαι να γίνω πρωταθλητής με αυτόν τον σύλλογο και ότι αισθάνομαι απόλυτα ικανός να συνεισφέρω.

Είναι αλήθεια ότι αρχίζω να παίζω, περνάμε τα προκριματικά και έρχεται η κακή τύχη με τον τραυματισμό και ο τραυματισμός περιπλέκεται. Είναι τραυματισμός των οστών, δεν είναι μυϊκός τραυματισμός που κάνεις το πρόγραμμα και μετά είσαι έτοιμος. Ο τραυματισμός των οστών είναι πιο περίπλοκος για την αποκατάσταση. Είμαι ο πρώτος τότε που ξέρω ότι δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω.

Τότε συμβαίνουν πράγματα, που με κάνουν να μην συμμετέχω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά προσπαθώ να συνεχίσω να δουλεύω με την ομάδα όταν μπορώ μόνος μου, όταν δεν μπορώ με την ομάδα, σιωπηλά και προσπαθώ να βελτιωθώ για να περιμένω την ευκαιρία μου. Επιτέλους έρχεται η ευκαιρία μου και αφού δούλεψα σκληρά, είμαι πια πλήρως προετοιμασμένος. Νομίζω ότι έχω δείξει λίγο από τον παίκτη που μπορώ να γίνω και αυτό που ήθελα ήταν να το δείξω, ποιος πραγματικά είμαι και πάνω από όλα να βοηθήσω την ομάδα, που για μένα είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ