Ο κόσμος του Ολυμπιακού στην «εξίσωση» του τελικού

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στην «εξίσωση» του τελικού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμοι να δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα τους, στον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ν’ αγωνιστεί στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, στον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

Έτοιμοι για να δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα τους είναι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για τους πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Χορεύουν οι φήμες στη Euroleague: «Καλάθης στη Μονακό», «Ντόρσει για Ολυμπιακό», «Τζόουνς η Φενέρ»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι σημαντικό μέρος της «εξίσωσης» του τελικού κι αυτό άλλωστε φάνηκε και από τα όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσένσο Ιταλιάνο.

«Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην έδρα του, αλλά θα παίξει στην πόλη του» ήταν η ατάκα του Ιταλού ερωτηθείς στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στους «ερυθρόλευκους» κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά και οι Ιταλοί.

Γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο μεγάλη δύναμη είναι για τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του κι εδώ μιλάμε για μια παράμετρο του τελικού που μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με την Άστον Βίλα, καθώς το γήπεδο ήταν φίσκα και το τραγούδι δεν σταμάτησε ποτέ.

Αυτή η ατμόσφαιρα λοιπόν, που θύμιζε «ηφαίστειο» έπαιξε ρόλο στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, το οποίο οδήγησε και στο γρήγορο γκολ του Ελ Κααμπί, μόλις στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίλα, μια ομάδα από τις καλύτερες της Πρέμιερ Λιγκ, επηρεάστηκε από την κόκκινη λαοθάλασσα στις εξέδρες κι αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό να πετύχει τον στόχο του.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει την ομάδα του να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, για να εκμεταλλευτεί και την ώθηση που θα δώσουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στην ομάδα τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του, στο πιο μεγάλο, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ