Ξέσπασμα Καραπαπά για όσους πιέζουν για εισιτήριο στον τελικό του Conference League: «Πουθενάδες που δεν έχουν έρθει ποτέ γήπεδο»

Ξέσπασμα Καραπαπά για όσους πιέζουν για εισιτήριο στον τελικό του Conference League: «Πουθενάδες που δεν έχουν έρθει ποτέ γήπεδο»

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή την πίεση που ασκούν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο του τελικού του Conference League

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση που έκανε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους οπαδούς του Ολυμπιακού ασκούν πιέσεις, προκειμένου να βρουν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena» κόντρα στη Φιορεντίνα.

O αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για… πουθενάδες που δεν έχουν έρθει ποτέ στο γήπεδο και που τώρα απαιτούν εισιτήριο με διόλου ευγενικό τρόπο, ενώ συγκρίνει με όσους οπαδούς στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα και παρόλα αυτά δεν ζητάνε ένα «μαγικό χαρτάκι» ή αν το ζητάνε το κάνουν με τρόπο.

Κλείνοντας ο Κώστας Καραπαπάς στέλνει μήνυμα οτι εισιτήριο θα πάρουν εκείνοι που του αξίζουν πραγματικά και που «πληρούν τις προϋποθέσεις».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Κρατάω μέρες για να μη γράψω κάτι αλλά κάπου ώπα. Πώς γίνεται αυτοί που στηρίζουν, που είναι πάντα εκεί, να κατανοούν, να μη ζητάνε τίποτα ή να ζητάνε ευγενικά να μπουν σε μια σειρά προτεραιότητας, αν και εφόσον κλπ.

Και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, που «σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω» αυτοί που τον Γενάρη, όχι χρόνια πριν, ευχόντουσαν να αρρωστήσουμε, να απολυθούμε και να κρεμαστούμε (αγχόνη, όχι γάμο που είναι χειρότερα από αγχόνη), αυτοί με θράσος να παίρνουν με στυλάκι: “Είμαι ο Γιάννης από το Γ2, με θυμάσαι;»

Όχι ρε μάγκα δε σε θυμάμαι. ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να σε θυμηθώ! Μας διαλύσατε όλους από την επόμενη της πρόκρισης μέχρι και σήμερα.

Αλλά ξέρεις τι;

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. Ήδη χιλιάδες από αυτούς δεν γίνεται να είναι. Ε, όσοι είναι να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ, από αυτούς που θα είναι και ένα απομεσήμερο στο Καραϊσκάκη που θα παίζουμε με τον Βόλο.

Για δημόσιες σχέσεις πηγαίνετε στα κόμματα και στα πάρτι σας. Εδώ μιλάμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και οι 9.000 τυχεροί πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις πίστης».

Η ανάρτηση του Καραπαπά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ