Γιόβετιτς: «Αν σκοράρω κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγυρίσω»

Γιόβετιτς: «Αν σκοράρω κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγυρίσω»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στην «La Repubblica» με αφορμή το πέρασμά του από την Φιορεντίνα, αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στην «La Repubblica» με αφορμή την πενταετή παρουσία του στην Φιορεντίνα, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, τόνισε πως δεν θα πανηγύριζε απέναντι στην πρώην ομάδα του σε περίπτωση που σκόραρε στον τελικό της OΠΑΠ Αρένα.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή της τριάδας και ο «πονοκέφαλος» του Μεντιλίμπαρ

Θυμίζουμε πως, ο Γιόβετιτς έμεινε για 5 χρόνια στην Φλωρεντία, πραγματοποιώντας 135 συμμετοχές με γκολ και 21 ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Γιόβετιτς στην «La Repubblica»:

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω; Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη «δική μου» Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό».

Για τα σημεία στα οποία είναι καλύτερο ο Ολυμπιακός από την Φιορεντίνα: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ