Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League – Όλα τα δεδομένα

Σήμερα Δευτέρα (13/5) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας την ημέρα του τελικού του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός ζει τις πιο ιστορικές στιγμές του, καθώς βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League έπειτα από μία φοβερή πορεία στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στην «Opap Arena» (29/5, 22:00), με στόχο να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο σε επίπεδο ανδρών.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Την «καθάρισε», έπιασε κορυφή κι ελπίζει…

Σήμερα Δευτέρα (13/5) είναι μία σημαντική μέρα όσον αφορά τη μεγάλη αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας. Και αυτό διότι είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Αυτή θα είναι η πρώτη επιτελική σύσκεψη για το σχέδιο που θα εκπονηθεί. Για έναν αγώνα που είναι υψηλού κινδύνου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλες τις πλευρές για να κυλήσουν τα πάντα ομαλά.

Στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ενώ παρόντες θα είναι και οι υπεύθυνοι της UEFA.

Τα μέτρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν «κλειδώσει». Και μένει να οριστικοποιηθούν στη σημερινή σύσκεψη. Το μόνο δεδομένο; Ότι η «Opap Arena» και η γύρω από το γήπεδο περιοχή θα είναι «αστακός». Κρατική ασφάλεια, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και Αντιτρομοκρατική θα μετέχουν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και στο σύνολό της η ΕΛ.ΑΣ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου, καθώς στο… στόχαστρο των Αρχών πρόκειται να μπουν κυρίως οπαδοί που έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από