Η πανηγυρική φωτογραφία των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη μετά την επική 4αρα στην Άστον Βίλα (pic)

Έτσι πανηγύρισαν την επική εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ επί της Άστον Βίλα ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία ονειρική εμφάνιση στο «Βίλα Παρκ» και πανηγύρισε ένα ιστορικό διπλό επί της Άστον Βίλα με 4-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου στην «Opap Arena».

Οι ερυθρόλευκοι «διέλυσαν» τους Άγγλους και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την τεράστια νίκη, ενώ από τη σπουδαία επιτυχία στο Μπέρμιγχαμ δεν γινόταν να λείπει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών ήταν στο πλευρό της ομάδας στο ιστορικό διπλό επί της Άστον Βίλα και μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη Μαρινάκη, πανηγύρισαν την 4αρα των Πειραιωτών στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Conference League.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ύψωσαν τέσσερα δάχτυλα μετά το 4-2 επί της Βίλα, σε μία συνήθεια που έγινε λατρεία, μιας και έχει συμβεί τόσο πριν μερικές εβδομάδες στην πρόκριση επί της Φενέρ στην Πόλη, όσο και πριν μερικά χρόνια ξανά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στη νίκη με 3-0 για το Europa League.

Δείτε τη φωτογραφία του Βαγγέλη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από