Ο πρώην του ΠΑΟΚ στην εστία της Άστον Βίλα και μια νύχτα -με Φορτούνη- στην Τούμπα (vid)

Ο πρώην του ΠΑΟΚ στην εστία της Άστον Βίλα και μια νύχτα -με Φορτούνη- στην Τούμπα (vid)

Ο αντικαταστάτης του Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει... ελληνικό παρελθόν. Και ο Ολυμπιακός μαζί του.

Έχει σημαντικές απουσίες η Άστον Βίλα σε αυτόν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Τους τραυματίες Γιούρι Τίλεμανς και Άλεξ Μορένο αλλά και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: Τον διάσημο πορτιέρο της, που είναι και τιμωρημένος αλλά και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού –σε σημείο που ίσως να χάσει και τη ρεβάνς-.

Ποιος θα φορέσει τα γάντια του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή; Ένας παλιός γνωστός μας. Ο Σουηδός Ρόμπιν Όλσεν που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16: Είχε και ένα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Τούμπα. Μια 0-2 παρτίδα των Ερυθρόλευκων με τα γκολ του Μπράουν Ιντέγιε και του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Ποιος έπαιξε σε εκείνο το παιχνίδι (4/10/2015);

Ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μάλιστα είχε φτιάξει και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης, που σήμερα θα είναι αντίπαλος του Όλσεν.«Μας βοήθησε πάρα πολύ κόντρα στην Τσέλσι. Και του έχουμε εμπιστοσύνη» είπε χθες ο Έμερι για τον 34χρονο Σουηδό που συνολικά φέτος έχει μόλις 7 συμμετοχές. Τι άλλο είπε ο Έμερι; Ότι αναλαμβάνοντας την Άστον Βίλα είχε στο μυαλό του να την κάνει ξανά μεγάλη στην Ευρώπη και ότι φυσικά περιμένει από την ομάδα του να ανταποκριθεί και στις δύο αποστολές: Και να κρατήσει ως το τέλος την 4η θέση της Premier League που οδηγεί στο Champions League. Και να βρεθεί στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας διεκδικώντας το τρόπαιο του Conference League.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ