Ροντινέι: «Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο» (vid)

Ο Ροντινέι μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την νίκη επί των Ισραηλινών

Ο Ολυμπιακός χθες βράδυ σημείωσε μία ιστορική νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 6-1 εκτός έδρας για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ροντινέι, μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων μίλησε στο κανάλι του Olympiacos TV για το ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, με τον Βραζιλιάνο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»

Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος μπακ επισήμανε πώς «πολλοί δεν το πίστευαν (εννοεί στο ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή) διότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο παιχνίδι. Όμως ήρθαμε εδώ και δώσαμε απάντηση. Θα σας έλεγα ψέματα πώς πίστευα ότι θα βάζαμε έξι γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο. Τους στέλνω λοιπόν ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνουν για εμάς».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από