Κεντζιόρα: «Στην Τούμπα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

Κεντζιόρα: «Στην Τούμπα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

Όσα είπε ο Τόμας Κεντζιόρα στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ - Ντιναμό

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει αύριο Πέμπτη (14/3, 19:45) τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League και ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να ανατρέψει το 2-0 της Κροατίας.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς – Το συμβόλαιο που ψάχνει, η διάρκεια και τα δύο ζητούμενα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πολωνός αμυντικός:

«Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα με την Ντιναμό δεν ήταν καλό. Στην Τούμπα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να προκριθούμε. Στην Κροατία κάναμε λάθη, έβαλαν δύο γκολ. Εμείς τους δώσαμε τις ευκαιρίες. Αύριο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα».

Σε ερώτηση για το γεύμα συσπείρωσης, αν σημαίνει κάτι για την υπάρχουσα κατάσταση εντός του ΠΑΟΚ ή αν είναι μία προσπάθεια να κάνουν τα πάντα ενόψει της ρεβάνς, πνευματικά και αγωνιστικά:

«Θέλαμε να βελτιώσουμε το κλίμα, αυτά που συζητήσαμε να τα δείξουμε και στο γήπεδο. Δεν είναι πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες ή στα αποδυτήρια. Απλά θέλαμε να μαζευτούμε, να μιλήσουμε μεταξύ μας,  ξέρουμε ότι είναι στο χέρι μας. Αύριο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι πριν την διακοπή. Αυτό κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες, αυτά τα γεύματα είναι καλό για την ομάδα. Είναι κάτι υγιές».

Για τα σερί παιχνίδια που έχει στα πόδια του: «Είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καμιά φορά χρειάζεται να παίζεις ανά 3-4 ημέρες. Για μένα είναι ωραίο να παίζω με τέτοια συχνότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ