Από 9.000 φιλάθλους η κάθε φιναλίστ στον τελικό του Europa Conference League

Από 9.000 φιλάθλους η κάθε φιναλίστ στον τελικό του Europa Conference League

Τον ερχόμενο Μάιο ο τελικός του Europa Conference League θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Opap Arena»

Στις 29 Μαϊου 2024 θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» ο τελικός του φετινού Europa Conference League.

Περίπου τέσσερις μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Αντιστράτηγος Γιάννης Σκούρας και επικεφαλής της Πυροσβεστικής, ο Αττικάρχης Χρήστος Σημιακάκης. Στη σύσκεψη μετείχε ομάδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού.

Τα στελέχη της ΕΠΟ έκαναν αναλυτική παρουσίαση όλων των θεμάτων που άπτονται του τελικού και είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ως αποτέλεσμα που βγήκε από τη σύσκεψη, είναι ότι η κάθε φιναλίστ θα πάρει από 9.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους της. Το ένα Fan Festival θα γίνει στο Θησείο και το άλλο στο ΟΑΚΑ. Με λίγα λόγια, οι οπαδοί των δυο φιναλίστ θα βρεθούν από το αεροδρόμιο σε εκείνα τα σημεία.

Υπενθυμίζεται, πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν στη διοργάνωση. Στα play offs οι «ερυθρόλευκοι», απευθείας στους «16» έχει προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ