Άρης: Το πλάνο του Τερζή για τον αντι-Μπράμπετς

Άρης: Το πλάνο του Τερζή για τον αντι-Μπράμπετς

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ματς κόντρα στην αρμένικη Αραράτ για τα προκριματικά του Conference League, με τον Τόλη Τερζή να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το πρώτο ματς στο Γερεβάν της Αρμενίας κόντρα στην Αραράτ (27/7 και ώρα 18:00) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, με τους κίτρινους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Κλ. Βικελίδης σε μια εβδομάδα.

Ο Τόλης Τερζής στα πλάνα 11άδας που κάνει για την ομάδα του, θα πρέπει να πορευθεί χωρίς τον στυλοβάτη της άμυνας, Γιακούμπ Μπράμπετς, που συνέθεσε σε όλη την περασμένη σεζόν ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα από τον Κώστα Καραπαπά ενόψει Ρέιντζερς (pic)

Ο Τσέχος στόπερ υποφέρει από οστικό οίδημα στην κνήμη από το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και δεν έχει καταφέρει ακόμα να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Όπως όλα δείχνουν ο Φαμπιάνο θα έχει στο πλευρό του τον Μόουζες Οντουμπάτζο, που αν και δεξί μπακ, έχει αγωνιστεί και πάλι ως δεξιός κεντρικός αμυντικός σε άμυνα με 4άδα, στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Τερζής.

Υπάρχει η ξεκάθαρη στόχευση να στηριχθεί στα ματς αυτά η ομάδα στους «παλιούς», οι οποίοι θα καταλάβουν ίσως και 8 από τις θέσεις της εντεκάδας, με μοναδική προσθήκη νέου ποδοσφαιριστή στην άμυνα να είναι αυτή του Ματαρίτα ως ακραίου μπακ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ