ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

Ισπανία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Euro 2024

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Λαμίν Γιαμάλ, η Ισπανία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίας με 2-1 και να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η «φούρια ρόχας» βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ χάρη στο γκολ του Κόλο Μουανί με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου της αναμέτρησης, ωστόσο η ζωγραφιά του Γιαμάλ στο 21’ και το αυτογκόλ του Κουντέ πέντε λεπτά αργότερα έφεραν… τούμπα τα δεδομένα.

Κάπως έτσι οι Ίβηρες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. «Γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές μου, μπορούν ακόμη να δούμε πολλά και ίσως να παίξουν και ακόμη καλύτερα. Είμαι σίγουρος για αυτό. Πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τα ημιτελικά και θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που «απαιτεί» από εμάς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ακόμη και αν ακούγεται δύσκολο, υπάρχει περιθώριο για βελτίωση», ανέφερε ο κόουτς των Ισπανών, Λουίς ντε λα Φουέντε.

Με buzzer beater του Όλι Γουότκινς η Αγγλία έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Ολλανδίας και για δεύτερο διαδοχικό Euro εξασφάλισε την παρουσία της στον μεγάλο τελικό. Μπορεί τα «τρία λιοντάρια» να μην πείθουν με την εικόνα τους, ωστόσο αυτό που μετρά σε αυτά τα τουρνουά είναι το αποτέλεσμα και μόνο. Σλοβακία, Ελβετία και Ολλανδία τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσουν οι Άγγλοι για να φτάσουν ως εδώ.

«Το να καταφέρουμε να πάμε την Αγγλία στον πρώτο μεγάλο τελικό «εκτός έδρας» (σ.σ. το Μουντιάλ του 1966 με το 4-2 στην παράταση επί της Δυτικής Γερμανίας το σήκωσε εντός συνόρων), είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος. Τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε απέναντι στην Ισπανία που είναι η καλύτερη στη διοργάνωση. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Πιέζουν πολύ καλά, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί με την μπάλα στα πόδια, αλλά και χωρίς αυτήν. Είναι ένας τελικός και αυτό το περιμένεις», ανέφερε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ