ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

Ισπανία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ (22:00) στο Μόναχο με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024.

Η Ισπανία επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι πως μέχρι στιγμής πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του Euro 2024. Μετά την επίδειξη δύναμης κόντρα στην Γεωργία, άφησε εκτός συνέχειας και την οικοδέσποινα Γερμανία. Έπειτα από έναν σπουδαίο προημιτελικό με αρκετή ένταση, συγκινήσεις, παράταση και τρία γκολ οι Ίβηρες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την ημιτελική φάση με 2-1. Κάπως έτσι απόψε έχουν μπροστά τους μια τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το μακρινό 2012. Τότε που είχαν επικρατήσει με 4-0 στον τελικό επί της Ιταλίας. «Η επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα πολλής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά η επιτυχία είναι, επίσης, και η διαδρομή. Δουλειά, αφοσίωση, προσπάθεια και θυσίες. Και αν δώσεις τα πάντα, δεν αποτυγχάνεις ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Ισπανών, Λουίς ντε λα Φουέντε. Εκτός για τους Ισπανούς ο τραυματίας, Πέδρι.

Από την άλλη πλευρά η Γαλλία μπορεί να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις, ωστόσο καταφέρνει να προχωρά στο τουρνουά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Μετά το Βέλγιο το σύνολο του Ντεσαμπ κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Πορτογαλίας σε μια αναμέτρηση η οποία οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Φέλιξ αστόχησε, ο Ερναντεζ δεν τον μιμήθηκε και κάπως έτσι οι τρικολόρ έκλεισαν ραντεβού για τα ημιτελικά. Εκεί όπου απόψε αντιμετωπίζουν ένα ακόμη μεγάλο φαβορί για την κούπα την Ισπανία. Σε μια αναμέτρηση στην οποία οι Γάλλοι θα πρέπει να εμφανιστούν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αν θέλει να έχει τύχη. «Έχουμε φτάσει στα ημιτελικά και αυτό είναι ένα επίτευγμα, ακόμη και αν πολλοί περίμεναν από εμάς να είμαστε εδώ. Για μένα, είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μας, ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν τα έχουμε κάνει τέλεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ. Το ευχάριστο για τους Γάλλους είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ