Μπέλινγκχαμ: «Θα ήθελα τελικό με την Ισπανία»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε πως η Ισπανία είναι η ομάδα που θα ήθελε να αντιμετωπίσει η Αγγλία στον τελικό του Euro 2024, αν προκριθεί.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα ήθελε να συναντήσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024. Ερωτηθείς σχετικά από το «TeleDeporte», μετά την πρόκριση επί της Ελβετίας, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε, μιλώντας στα ισπανικά, την επιθυμία του να αντιμετωπίσει την «ρόχα».

«Ελπίζω πως ναι (σ.σ. να βρει την Ισπανία στον τελικό). Η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά αυτές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και όλα είναι πιθανά. Ομως εξακολουθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου», σχολίασε ο νεαρός Αγγλος μεσοεπιθετικός.

Διαβάστε επίσης: 16 χρόνια πριν: Ποιοι έπαιζαν και τι έκανε η Ελλάδα τελευταία φορά που πήγε σε Ολυμπιακούς Αγώνες (vids)

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Αγγλίας θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Τετάρτης (10/9, 22:00) την Ολλανδία, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, η Ισπανία θ΄αναμετρηθεί με την Γαλλία στον -χρονικά- πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης στην «γηραιά ήπειρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από