Τι είπε ο Κουκουρέγια για την επίμαχη φάση στο ματς με την Γερμανία (vid)

Τι είπε ο Κουκουρέγια για την επίμαχη φάση στο ματς με την Γερμανία (vid)

«Κατανοώ τις αμφιβολίες» είπε ο ο Μαρκ Κουκουρέγια για τη φάση του προημιτελικού με την Γερμανία, στην οποία τα «πάντσερ» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Γαλλία για τα ημιτελικά του Euro 2024 και έλαβε η χώρα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόει της μεγάλης αναμέτρησης.

Εκεί, ο Μαρκ Κουκουρέγια μίλησε, μεταξύ άλλων και για την επίμαχη φάση του προημιτελικού με την Γερμανία, στην οποία δεν δόθηκε πέναλτι με τον διαιτητή και το VAR να συμφωνούν ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη φάση.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» τους Κροάτες και το έβαλε από το… σπίτι του (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, αλλά ο διαιτητής είπε κατευθείαν “όχι, όχι, όχι” και αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα. Αν οι ειδικοί της διαιτησίας λένε ότι δεν είναι χέρι, τότε δεν είναι. Δεν ανακατεύομαι, σέβομαι τις αποφάσεις. Κατανοώ τις αμφιβολίες. Μπορούμε να παραπονεθούμε ότι θα μπορούσε να είχε αποβληθεί ο Κρόος».

Αυτή ήταν η ενημέρωση της UEFA προς τους διαιτητές πριν από την έναρξη του Euro

«Όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι κοντά στο σώμα και είναι κάθετο προς το χορτάρι (δηλαδή το χέρι είναι προς τα κάτω σε ευθεία όπως του Κουκουρέγια), ή/και σε θέση πίσω από το σώμα, τότε δεν είναι πέναλτι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ