Bild: «Ντου από τον βοηθό του Νάγκελσμαν στα αποδυτήρια του Τέιλορ!»

Έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ ήταν ο γερμανικός πάγκος μετά τον χθεσινό (5/7) προημιτελικό απέναντι στην Ισπανία, με την Bild να αποκαλύπτει πως ο βοηθός του Νάγκελσμαν εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών

Και τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως είχε ο μεγάλος προημιτελικός του Euro 2024, μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Η «ρόχα» με το γκολ του Μικέλ Μερίνο στο 119′ «ξέρανε» τους οικοδεσπότες Γερμανούς και με σκορ 2-1 πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά στη φετινή διοργάνωση τα βλέμματα τράβηξε μία διαιτητική απόφαση και συγκεκριμένα το χέρι εντός περιοχής του Μαρκ Κουκουρέγια στο 107′ και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1. Ο Άγγλος διαιτητής Τέιλορ έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ωστόσο στο στρατόπεδο των Γερμανών αυτή η απόφαση δεν έγινε ευπρόσδεκτη.

Δεδομένου πως λίγα λεπτά αργότερα η Ισπανία πέτυχε το «χρυσό» γκολ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, οι αντιδράσεις των Γερμανών έγιναν εντονότερες και δεν περιορίστηκαν μόνο εντός γηπέδου αλλά συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Bild, ο βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ, εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών και φώναξε σε έντονο ύφος κατά του Τέιλορ και της γενικότερης διαχείρισης του στις κρίσιμες φάσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από