Kρόος: «Η Γερμανία έχει τεράστιο μέλλον, θα τους παρακολουθώ στην τηλεόραση»

Ο Τόνι Κρόος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Euro 2024, με τον σπουδαίο Γερμανό ποδοσφαιριστή να δηλώνει ωστόσο υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και το ματς που έκαναν κόντρα στην Ισπανία.

Ο Τόνι Κρόος ονειρευόταν να κλείσει την τεράστια καριέρα του με ακόμη έναν μεγάλο τίτλο και μάλιστα σε εθνικό επίπεδο, με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας.

Ωστόσο, η Ισπανία είχε αντίθετη άποψη και με ένα γκολ του Μερίνο στο 119′ η «ρόχα» έκλεισε το… σπίτι της «νάσιοναλ μάνσαφτ», η οποία αν και πάλεψε δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επισης: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Ο 34χρονος πολύπειρος χαφ, ο οποίος έδωσε την τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση χθες βράδυ, μετά το ματς αναφέρθηκε στο μέλλον της Γερμανίας τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα παρακολουθεί τα «πάντσερς» σαν φίλαθλος.

«Έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Η Γερμανία έχει τεράστιο μέλλον, θα τους παρακολουθώ στην τηλεόραση.Όλοι είχαμε έναν μεγάλο στόχο μαζί. Το όνειρο θρυματίστηκε. Δώσαμε τα πάντα για να μη χάσουμε. Ήμασταν κοντά στα πέναλτι και αυτό κάνει τον αποκλεισμό μας ακόμη πιο πικρό.

Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι επειδή επαναφέραμε την ελπίδα στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι επειδή θέλαμε να προχωρήσουμε λίγο παραπέρα», τόνισε μεταξύ άλλων στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από