Η απόλυτη σύγκρουση στους «8»: Βιρτς – Μουσιάλα vs Γουίλιαμς – Γιαμάλ

Η απόλυτη σύγκρουση στους «8»: Βιρτς – Μουσιάλα vs Γουίλιαμς – Γιαμάλ

Γερμανία και Ισπανία, κοντράρονται στους «8» του Euro με τους Βιρτς - Μουσιάλα από τη μία και Γουίλιαμς – Γιαμάλ από την άλλη έτοιμους για… μάχη.

Τώρα αρχίζει το… καλό. Γερμανία και Ισπανία είναι ένα από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του Euro 2024 και μονομαχούν απόψε (5/7, 19:00) στην Στουτγκάρδη, με τις δύο ομάδες να έχουν από τα πιο… καυτά δίδυμα στις γραμμές κρούσεις τους.

Φλόριαν Βιρτς με Τζαμάλ Μουσιάλα από τη μία και Νίκο Γουίλιαμς με Λαμίν Γιαμάλ από την άλλη, είναι έτοιμοι για μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση με φόντο  ένα εισιτήρια για τους «4» του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (pic)

Με αφορμή λοιπόν την αποψινή μάχη, to10.gr κάνει την απόλυτη σύγκριση ανάμεσα στους 4 νεαρούς άσους, που είναι αποφασισμένοι να… κουβαλήσουν τις χώρες τους μέχρι το τέλος της διαδρομής. Όλα αυτά σε ένα τουρνουά που οι πιτσιρικάδες, έχουν την μερίδα του λέοντος, όπως έχει ήδη καταγράψει το «10».

Ο Γιαμάλ μπορεί να μην έχει σκοράρει στο τουρνουά μέχρι στιγμής, ωστόσο στο δημιουργικό κομμάτι έχει… προσπεράσει τους υπόλοιπους κατά πολύ. Ο 16χρονος άσος της Μπαρτσελόνα έχει 2 ασίστ, έχει δημιουργήσει 11 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και συγκριτικά με τους υπόλοιπους μόνο ο Γουίλιαμς έχει μία ασίστ και καμία Βιρτς και Μουσιάλα.

Στο σκοράρισμα αυτός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι ο Μουσιάλα, με τον άσο της Μπάγερν να έχει 3 γκολ την ώρα που Βιρτς και Γουίλιαμς έχουν από 1, ενώ ο Γιαμάλ κανένα.

Την ίδια ώρα, κανένας από τους τέσσερις δεν «κρύβεται» στα παιχνίδια παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Αμφότεροι έχουν πολλές ενέργειες με την μπάλα ανά 90 λεπτά, με τον Βιρτς (78,7) να είναι πρώτος και να ακολουθούν, Μουσιάλα (65,4), Γιαμάλ (63,6) και Γουίλιαμς (59,2).

Ωστόσο ο Γερμανός άσος της Λεβερκούζεν, αν και πρώτος σε ενέργειες συνολικά, έρχεται τελευταίος σε ενέργειες με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Ισπανοί είναι με διαφορά πρώτοι (Γουίλιαμς 7,3, Γιαμάλ 7,2) ο Μουσιάλα τρίτος (6,3) και ο Βιρτς έχει μόλις 2,7

Αναλυτικά τα νούμερα και των τεσσάρων ανά κατηγορία στο Euro 2024:

Δείτε τους εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ