Γκουντογκάν: «Καλύτερη ομάδα του Euro μέχρι τώρα η Ισπανία»

Γκουντογκάν: «Καλύτερη ομάδα του Euro μέχρι τώρα η Ισπανία»

Την ανωτερότητα της Ισπανίας μέχρι στιγμής στο Euro 2024 λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό με τη Γερμανία σχολίασε ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο μεγάλος προημιτελικός του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την οικοδέσποινα Γερμανία, είναι αυτός που αδιαμφισβήτητα έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τα παιχνίδια της φάσης των «8» του τουρνουά.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο σχολίασε τη σπουδαία αναμέτρηση και τόνισε πως μέχρι στιγμής οι Ίβηρες είναι η ομάδα που έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα στο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ιστορία του Ντάνι Γκαρσία σε μια προπόνηση της Αθλέτικ και ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ επέμεινε για την απόκτηση του

«Ναι, μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Μου αρέσει το στυλ τους- είμαι πάντα μεγάλος οπαδός της μεγάλης κατοχής μπάλας. Αλλά θα δούμε πώς θα αντιδράσουν όταν θα έχουμε κι εμείς την μπάλα για λίγο», ανέφερε ο μέσος της Μπαρτσελόνα σε σχετική ερώτηση, για να συμπληρώσει:

«Μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο ως ομάδα. Πρέπει επίσης να τους αναγκάσουμε να αμυνθούν. Αλλά ναι, και οι δύο ήταν καταπληκτικοί κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Θα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να τους σταματήσουμε.

Μέχρι στιγμής όλα είναι πολύ θετικά στην ομάδα, για να είμαι ειλικρινής. Οι οπαδοί μας πιέζουν πραγματικά και δεν έχουμε διασπαστικούς παράγοντες γύρω μας. Όλα είναι πολύ συγκεντρωμένα».

Για τους δύο κομβικούς παίκτες της ομάδας του ανέφερε:

«Ο Κρόος τα πηγαίνει τόσο καλά που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο του παιχνίδι… Είναι σίγουρα ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες που είχε ποτέ η Γερμανία. Χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από την επιστροφή του τον Μάρτιο. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αυτόν, θα είναι ένα μεγάλο όνειρο για όλους μας. Αλλά πρέπει να το κάνουμε βήμα προς βήμα.

Σε τεχνικό επίπεδο, (Ο Μουσιάλα) είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Γιαμάλ αυτή τη στιγμή και τη Χρυσή Μπάλα στο μέλλον, αλλά δεν θέλω να τον πιέσω. Ξέρει τι είναι ικανός να κάνει, όπως και η ομάδα μας και ο προπονητής μας. Τον συμπαθώ επίσης πολύ ως άνθρωπο. Είναι ταπεινός και πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να πω μόνο θετικά πράγματα γι’ αυτόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ