Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

Ο Τόνι Κρόος απάντησε στην πρόβλεψη που είχε κάνει ο Χοσέλου, ότι το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι αυτό με την Ισπανία, δηλώνοντας σίγουρος για τη συνέχεια της Γερμανίας στο EURO 2024.

Την δική του απάντηση στην πρόβλεψη του Χοσέλου, έδωσε ο Τόνι Κρόος.

Ο πρώην συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε κάνει μια πρόβλεψη, ότι ο Γερμανός θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τον αγώνα με την Ισπανία (5/7,19:00), όμως ο 34χρονος Γερμανός έχει άλλα σχεδία, δηλώνοντας πως είναι εκεί για την κατάκτηση του EURO 2024.

Διαβάστε επίσης: Δεν την γνωρίζει ούτε η Καραβάτου: Μια άλλη η 20χρονη τρανς Νικολίνα μετά τα 30.000€ στο My Style Rocks

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί πρόσφατα να πανηγύρισε το 15ο Champions League της «Βασίλισσας» αλλά θα ολοκληρώσει τη λαμπρή του καριέρα με το EURO 2024. Το τουρνουά πλέον έχει μπει στα νοκ-άουτ και κάθε παιχνίδι ενδέχεται να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός φορ είχε δηλώσει εν όψει του αγώνα με τη Γερμανία :«Όσον αφορά στον Τόνι πιστεύω ότι την Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του».

Ο Κρόος απάντησε σε αυτή τη δήλωση πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου: «Ο στόχος, ατομικός και ομαδικός, είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη θέληση να προχωρήσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία στους 8 ήταν ο μίνιμουμ στόχος.

Ξέρω πολύ καλά τον Χοσέλου και ξέρω τι σκόπευε να κάνει. Τον αφήνω να έχει αυτή την επιθυμία για μένα και θα κάνουμε τα πάντα για μην πραγματοποιηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ