Ντε Μπρόινε: «Θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι αν θα συνεχίσω στην εθνική»

Ντε Μπρόινε: «Θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι αν θα συνεχίσω στην εθνική»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για τον «πικρό» αποκλεισμό του Βελγίου από τη Γαλλία στους «16» του Euro 2024 και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από την εθνική.

Το Βέλγιο γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γαλλία στη φάση των «16» του Euro 2024 και είπε αντίο στη διοργάνωση με έναν μάλλον άδοξο τρόπο. Οι Βέλγοι στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ωστόσο ένα αυτγκόλ του Βερτόγκεν στο 85ο λεπτό «γκρέμισε» τα όνειρά τους για πρόκριση στον απόμενο γύρο.

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας, Κέβιν Ντε Μπρόινε, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτό ήρθε.

Διαβάστε επίσης: Ο Εβάν Φουρνιέ και οι fantastic five του Μπαρτζώκα (vids)

«Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά ακολουθώντας το. Γνωρίζαμε ότι κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Γαλλίας, δεν θα είχαμε μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Είχαμε τις στιγμές μας. Είναι πολύ κρίμα που ηττηθήκαμε με αυτό το γκολ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όταν έχεις για αντιπάλους τον Εμπαπέ, τον Γκριζμάν και τον Τουράμ. Ο προπονητής μας πήρε την απόφαση να περιμένουμε αρκετά χαμηλά και δεν δώσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στη Γαλλία. Αυτό ήταν το πλάνο μας και μέχρι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δούλευε. Είμαστε απογοητευμένοι», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το μέλλον του μάλιστα απάντησε:

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αφήστε με πρώτα να επεξεργαστώ αυτή την ήττα. Ήταν μια πολύ μεγάλη και κουραστική σεζόν για εμένα. Πρέπει να ξεκουραστώ και θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ