ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming:

Πορτογαλία και Σλοβενία «μονομαχούν» απόψε το βράδυ (22:00) στην Φρανκφούρτη για μια θέση στα προημιτελικά του Euro 2024.

Η Πορτογαλία έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει την πρώτη θέση του έκτου ομίλου και την πρόκριση στην φάση των «16» του Euro 2024. Δύο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της στα τρία παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει μέχρι τώρα στο τουρνουά. Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο προς τους «8» η Σλοβενία σε ένα ζευγάρι στο οποίο είναι το φαβορί. «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η Γεωργία ήταν το τέλειο παράδειγμα αυτού. Όταν κερδίζουμε, δεν είναι επειδή το παιχνίδι είναι εύκολο.

Είχαμε ένα φιλικό με τη Σλοβενία, αλλά δεν θα είναι το ίδιο την Κυριακή. Είναι εθνική ομάδα που παίζει σαν σύλλογος: πολύ αμυντικά με δύο επιθετικούς με μεγάλη επιρροή και θα χρειαστεί να προετοιμαστούμε καλά εάν ηττηθεί από τη Γεωργία θα προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα μας από ψυχική άποψη, ήταν τα λόγια του τεχνικού της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η Σλοβενία από την άλλη πλευρά κατάφερε να κάνει την έκπληξη «τσεκάροντας» το εισιτήριο για την νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα το παράδοξο με την παρέα των Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς είναι το γεγονός πως έφτασαν στην πρόκριση χωρίς να έχουν γευτεί τους τρεις βαθμούς τις νίκες, μιας και στα τρία παιχνίδια των ομίλων μέτρησαν ισάριθμες ισοπαλίες.

Απόψε βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση μιας και καλούνται να αφήσουν εκτός ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης την Πορτογαλία. «Ήξερα ότι τα αγόρια θα τα κατάφερναν. Μερικοί ήταν δύσπιστοι για εμάς, αλλά δείξαμε την αξία μας στο γήπεδο.

Ελπίζω να μην υπάρχουν πλέον αμφιβολίες ότι η Σλοβενία ​​έχει κερδίσει τη θέση της στο EURO. Παίξαμε τα παιχνίδια με υψηλή ποιότητα και Αυτό είναι ένα καλό θεμέλιο για το μέλλον του σλοβενικού ποδοσφαίρου, είμαι τόσο περήφανος», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματιάζ Κεκ. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ