ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην Κολωνία. Εκεί που η Ισπανία αντιμετωπίζει την Γεωργία, για τη φάση των «16» του Euro 2024 (22:00).

Πετάει στα γήπεδα της Γερμανίας η Ισπανία. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της. Σοβαρή και αποφασισμένη, θέλει να φτάσει ως και το τέλος του δρόμου. Που βρίσκεται στο Βερολίνο. Δίχως να ιδρώσει η αρμάδα του Ντε Λα Φουέντε, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες Κροατία, Ιταλία και Αλβανία.

Ούτε γκολ δεν δέχθηκαν οι Ίβηρες, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Θέλουν το βαρύτιμο τρόπαιο και θα κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Αναμφίβολα, η καλύτερη εμφάνιση των Ισπανών ήρθε κόντρα στην Σκουάντρα Ατζούρα. Ποδοσφαιρικό… μπούλινγκ τους έκανε η παρέα του Πέδρι, με το τελικό σκορ να την αδικεί. Πριν από έναν μήνα δεν είχαμε σχεδόν καμία ευκαιρία σύμφωνα με τους φιλάθλους και τον Τύπο. Τώρα είμαστε φαβορί. Αυτό αλλάζει γρήγορα… Το να είμαστε φαβορί δεν μας βοηθά καθόλου, δεν θέλουμε αυτή την πίεση.

Πάντα λέγαμε ότι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το Euro και εξακολουθούμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βήμα-βήμα και σίγουρα θα έρθει μεγάλη ευτυχία. Αυτό που συνέβη λίγους μήνες πριν κόντρα στη Γεωργία ανήκει στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο αλλάζει γρήγορα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και σίγουρη ότι θα παίξει ένα σπουδαίο παιχνίδι και θα φτάσει στα προημιτελικά», τόνισε ο Γκριμάλντο.

Η σταχτοπούτα του Euro συνεχίζει να βρίσκεται εδώ! Η απίθανη Γεωργία σόκαρε τους πάντες στον έκτο όμιλο, τσεκάροντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η παρέα του Κβαρατσκέλια έριξε στο καναβάτσο την Πορτογαλία του Ρονάλντο την τελευταία αγωνιστική και με το σπαθί της, έκλεισε μια θέση στους 16.

Ο Κβαρατσχέλια είναι καλύτερος από όλη την Ισπανία… Δεν θα πω ότι θα κερδίσουμε το ματς, αλλά μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Ισπανία, παρόλο που είναι το φαβορί της διοργάνωσης. Για μένα, η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του EURO. Η Γεωργία, από την άλλη πλευρά, είναι μια μικρή χώρα, αλλά με μεγάλη καρδιά και πρέπει να αγωνιστούμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Μαμαρντασβίλι.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ