ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

Συνεχίζονται οι ματσάρες στο Euro 2024. Η σκυτάλη περνάει στην Veltins Arena, με την Αγγλία να βρίσκει στον δρόμο της την Σλοβακία (19:00).

Δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η μία προβληματική εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για την Αγγλία, που απογοητεύει στα γήπεδα της Γερμανίας. Σε έναν όμιλο με Δανία, Σλοβενία και Σερβία, τα «τρία λιοντάρια» μάζεψαν 5 πόντους, ενώ σημείωσαν μόλις δύο γκολ.

Είναι αριθμοί που υποδηλώνουν πολλά για την προβληματική κατάσταση της Αγγλίας στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με έναν στόχο πήγε στην Γερμανία η Αγγλία: Να σπάσει την… κατάρα που την κυνηγάει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει φτάσει ποτέ σε κατάκτηση Euro, αλλά και με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής, δύσκολα θα το καταφέρει. Θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη, προκειμένου να μην πάρει νωρίς-νωρίς το αεροπλάνο της επιστροφής. Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Σάουθγκεϊτ, που τα «ακούει» για τη μη χρησιμοποίηση του Πάλμερ. «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι έτοιμος, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Απλά περιμένω το χρόνο και το πότε θα μπω μέσα για να προσπαθήσω να κάνω αυτό που μπορώ.

Δεν ήμουν χαρούμενους που μπήκε μόνο για είκοσι λεπτά, αλλά σκέφτηκα ότι θα προσπαθήσω να κάνω κάτι για να έχω επιρροή. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ανυπόμονος, επειδή ξέρω ότι είναι το πρώτο μου μεγάλο τουρνουά και έχουμε παίκτες όπως ο Σάκα, ο Φόντεν και ο Μπέλιγχαμ στη θέση μου, έτσι είναι κάπως κατανοητό. Αλλά θέλω να μπω μέσα και να προσπαθήσω να εντυπωσιάσω», τόνισε ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι.

Στην αντίπερα όχθη, η Σλοβακία πέτυχε τον στόχο της. Τσίμπησε το 1-1 από την Ρουμανία και προκρίθηκε ως τρίτη στην επόμενη φάση του Euro 2024. Η ομάδα του Καλτσόνα παρουσιάστηκε σοβαρή, ενώ μην ξεχνάμε πως έκανε το μεγάλο μπαμ με τη νίκη επί του Βελγίου. «Είμαστε στο Euro, όπου βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη και ίσως στον κόσμο.

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας από αυτούς. Καταφέραμε να αμυνθούμε ενάντια στον Βέλγιο και τον Ρομέλου Λουκάκου και πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε μακριά από την εστία μας τον Χάρι Κέιν. Επίσης, δεν θα αφορά μόνο εκείνον, έχουν μια ομάδα γεμάτη αστέρια, αλλά πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι ως ομάδα», τόνισε ο Σκρίνιαρ.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ