ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο Signal Iduna Park. Μεγάλη μάχη στην κίτρινη μεριά της κοιλάδας του Ρουρ, με την Γερμανία να αντιμετωπίζει την Δανία, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Επαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε η Γερμανία. Στο νήμα τσίμπησε την πρωτιά του ομίλου η ομάδα του Νάγκελσμαν. Με γκολ του Φίλκρουγκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφάρισε την Ελβετία και την άφησε στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Τώρα, σειρά έχει η -πάντα επικίνδυνη- Δανία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Σκανδιναβούς η ομάδα του Νάγκελσμαν, καθώς θα το πληρώσει ακριβά.

Άλλωστε, στόχος της Γερμανίας αποτελεί μονάχα η επιστροφή στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εκεί που έχει να βρεθεί από το μακρινό 1996. «Ανυπομονώ για τους φιλάθλους στο Ντόρτμουντ. Είναι το πιο ατμοσφαιρικό γήπεδο στη Γερμανία και ο κόσμος θα μας πιέσει πολύ. Ο Γουιντ είναι ένας επιθετικός με καλή κίνηση, ο Χόιλουντ είναι πολύ γρήγορος και ξέρει πολύ καλά πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Μετά έχουν τον Κρίστιαν Έρικσεν που έχει την τέλεια πρώτη επαφή», τόνισε ο Νίκο Σλότερμπεκ για την αποψινή μάχη με την Δανία.

Από την άλλη, η Δανία κατάφερε το απίθανο: Προκρίθηκε με τρεις ισοπαλίες στην επόμενη φάση του Euro 2024. Μπορεί να μην νίκησε κανέναν, ωστόσο είχε τις πιο πειστικές εμφανίσεις στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης. Εφτασε μια ανάσα και από το να ρίξει στο καναβάτσο την πολυδιαφημισμένη Αγγλία. Πρώτος στόχος επετεύχθη για την παρέα του Κρίστιαν Ερικσεν, που θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία.

«Θέλαμε πραγματικά να νικήσουμε. Θα θέλαμε να έχουμε αυτό το συναίσθημα νίκης. Το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο είναι η αίσθηση της νίκης. Νομίζω ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε την πρωτοβουλία και να επιτεθούμε. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο τελευταίο τρίτο, καθώς και η τύχη. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε από τον όμιλο. Τα τουρνουά είναι δύσκολα και νομίζω ότι είχαμε τρεις πολύ δύσκολους αντιπάλους», δήλωσε ο Κάσπερ Γιούλμαν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ