ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

Η αρχή γίνεται στο Βερολίνο και το Ολυμπιακό Στάδιο. Μεγάλη μάχη, με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ελβετία για τη φάση των «16» του Euro 2024 (19:00)

Έφτασε μια ανάσα από την πρωτιά του ομίλου η Ελβετία. Ωστόσο, πληγώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Φίλκρουγκ η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από την Γερμανία. Κάπως έτσι, οι Ελβετοί θα βρουν στον δρόμο τους την Ιταλία. Προφανώς και δεν είναι χαμένη από χέρι η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, μιας και έχει τόσο την ποιότητα, όσο και το know how για να κάνει την ζημιά στην «Σκουάντρα Ατζούρα». Γενικά, σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, η Ελβετία διαπρέπει. Και το ίδιο στοχεύει να κάνει και στα γήπεδα της Γερμανίας.

«Σίγουρα το κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο γιατί γνωρίζουμε τους παίκτες, τη χώρα και την ποδοσφαιρική κουλτούρα που έχουν. Είναι ο γύρος των 16 και θέλουμε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το ποια χώρα αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε, αυτό είναι προφανές. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πίεση για εμάς. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε σε όλα τα ματς του ομίλου», τόνισε ο Μίχελ Έμπισερ για τη μάχη με την Ιταλία.

Από την άλλη, ένα βήμα από τον αποκλεισμό έφτασε η Ιταλία. Ωστόσο, ο από μηχανής… Τζακάνι έδωσε τη λύση. Με γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι πρωταθλητές Ευρώπης, έριξαν στο καναβάτσο την Κροατία και τσέκαραν το εισιτήριο για την φάση των «16» του Euro 2024. Ζωντανοί στη μάχη του back to back οι Ιταλοί, θέλουν να κάνουν το καθήκον τους κόντρα στην Ελβετία. «Μόλις είδα τον Καλαφιόρι να κουβαλάει την μπάλα, έμεινα στη θέση μου και όταν έφτασε η μπάλα δεν το σκέφτηκα πολύ.

Ο πανηγυρισμός ήταν φανταστικός, με όλο τον πάγκο, με όλο το προσωπικό. Όλοι πονούσαμε, αλλά τα καταφέραμε. Η Ελβετία είναι μια σκληρή ομάδα, μια καλά προετοιμασμένη ομάδα. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες που παίζουν επίσης στο πρωτάθλημά μας. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι για να τους βάλουμε σε δύσκολη θέση και να φτάσουμε στην πρόκριση. Έχουμε ήδη δει πολλά βίντεο της Ελβετίας, παίζουν ο ένας για τον άλλον», τόνισε ο Ζακάνι για την σημερινή μάχη.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ