Μαρτίνεθ: «Ξεκινήσαμε με χαμηλή ένταση και κάποιες στιγμές ήμασταν άτυχοι»

Μαρτίνεθ: «Ξεκινήσαμε με χαμηλή ένταση και κάποιες στιγμές ήμασταν άτυχοι»

Ο προπονητής των Πορτογάλων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του (2-0) από την Γεωργία.

Η Γεωργία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Πορτογαλία ήταν αδιάφορη (είχε περάσει ήδη ως πρώτη) και πήρε το «τρίποντο» που της έδωσε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ (2-0) του Euro 2024.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των Πορτογάλων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μίλησε για την ήττα της ομάδας του και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μία ήττα είναι πάντα μία ήττα. Ξεκινήσαμε με χαμηλή ένταση, δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και αυτό το χρειαζόταν η Γεωργία. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην τελευταία πάσα και μπροστά από το τέρμα, και ο τερματοφύλακάς τους είχε ένα τρομερό βράδυ. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και κάποιες στιγμές ήμασταν άτυχοι.

Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα τακτικής ή ποιοι παίκτες έπαιξαν σήμερα, νομίζω ότι αφορούσε τη δύναμη και την ένταση που έδειξε η Γεωργία. Έπρεπε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό. Η Γεωργία έπαιζε με μεγάλη ένταση. Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Σλοβενία έχω να πω πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Σήμερα ήταν ένα τέλειο παράδειγμα. Όταν κερδίζουμε, δεν είναι επειδή το παιχνίδι είναι εύκολο. Είχαμε ένα φιλικό με τη Σλοβενία, αλλά δεν θα είναι το ίδιο την Κυριακή. Είναι μια εθνική ομάδα που παίζει σαν σύλλογος: πολύ αμυντικά και κλειστά, αλλά με δύο επιθετικούς με μεγάλη επιρροή. Και θα χρειαστεί να προετοιμάσουμε την ομάδα μας καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ