Σανιόλ: «Το μόνο πράγμα που είπαμε πριν τον αγώνα ήταν να μην μετανιώσουμε μετά το ματς, αν δεν έχουμε παίξει το ποδόσφαιρό μας»

Σανιόλ: «Το μόνο πράγμα που είπαμε πριν τον αγώνα ήταν να μην μετανιώσουμε μετά το ματς, αν δεν έχουμε παίξει το ποδόσφαιρό μας»

Ο προπονητής των Γεωργιανών, Βίλι Σανιόλ, μίλησε μετά την νίκη-πρόκριση (2-0) στους «16» του Euro, επί των Πορτογάλων.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Euro έκανε η Γεωργία, με την παρέα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια να επικρατεί της αντίστοιχης του Κριστιάνο Ρονάλντο με 2-0 για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων και να παίρνει την πρόκριση στους «16» ως τρίτη.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των Γεωργιανών, Βίλι Σανιόλ, τόνισε πόσο περήφανος είναι για τους παίκτες του που έφεραν μία τέτοια επιτυχία για τη χώρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να θυμηθώ τι είπα στους παίκτες πριν από το παιχνίδι, αλλά το μήνυμα μου ήταν να παίξουν το ποδόσφαιρό τους. Πρέπει να κρατάς την πειθαρχία σου όταν δεν έχεις την μπάλα και όταν την έχεις, να παίζεις. Τους είπα να θυμούνται πώς έπαιζαν όταν ήταν 16 ή 17 ετών, χωρίς καμία σκέψη, και το έκαναν έξοχα σήμερα, πάνω από κάθε προσδοκία.

Είναι δύσκολο να συγκρίνεις μια εποχή που είσαι στο γήπεδο κι αυτή που είσαι προπονητής. Είμαστε ακόμα τόσο συγκεντρωμένοι στον ανταγωνισμό, είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε. Δεν έχω πολλά λόγια, αλλά είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες γιατί έχουν δείξει την εικόνα της Γεωργίας σε αυτά τα τρία παιχνίδια και είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο προπονητής τους.

Όταν είσαι η «μικρή» ομάδα, ξέρεις ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Το μόνο πράγμα που είπαμε πριν τον αγώνα ήταν να μην μετανιώσουμε μετά το ματς, αν δεν έχουμε παίξει το ποδόσφαιρό μας. Η μόνη ευθύνη που είχαμε ήταν να κάνουμε το έθνος της Γεωργίας περήφανο για τους παίκτες του και νομίζω ότι το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ