Ο Φόντεν αποχώρησε προσωρίνα από την αποστολή κι επέστρεψε στην Αγγλία για ένα οικογενειακό ζήτημα

Ο Φόντεν αποχώρησε προσωρίνα από την αποστολή κι επέστρεψε στην Αγγλία για ένα οικογενειακό ζήτημα

Μίνι αναστάτωση στην εθνική Αγγλίας λίγο πριν μπει στα νοκ-άουτ του Euro 2024, με τον Φιλ Φόντεν να αφήνει την αποστολή της ομάδας του και να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Η εθνική Αγγλίας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς του Euro 2024 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των «16», που θα προκαλύψει μετά από την ολοκλήρωση του 5ου και του 6ου ομίλου.

Ωστόσο, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκίνησε την προετοιμασία της με ένα απρόοπτο. Και αυτό γιατί ο Φιλ Φόντεν δεν είναι πλέον στην Γερμανία για να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνει πως ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι άφησε το προπονητικό κέντρο και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης: Ακούραστος Ροντινέι: Δουλεύει μέχρι και στις διακοπές του για την επόμενη σεζόν (vid)

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που ο 24χρονος άσος χρειάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από την εθνική Αγγλίας (έπαιξε και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στη φάση των ομίλων), ωστόσο η απουσία του καθιστά αυτομάτως αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο νοκ-άουτ ματς της χώρας του για τη φάση των «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιο, ο Φόντεν και η σύντροφός του, Ρεμπέκα Κουκ, είχαν αποκαλύψει πως περιμένουν το τρίτο τους παιδί, με το έτερο ήμισυ του ποδοσφαιριστή να μην βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης στην Κολωνία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Σλοβενία (0-0).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ