Αγγλία – Σλοβενία 0-0: Κακοποίηση του ποδοσφαίρου και… αγκαλιά στους «16»

Αγγλία – Σλοβενία 0-0: Κακοποίηση του ποδοσφαίρου και… αγκαλιά στους «16»

Σε ένα ματς με... μισή ευκαιρία συνολικά, Αγγλία και Σλοβενία έμειναν στο 0-0 και προκρίθηκαν αμφότερες στους «16» του Euro.

Αγγλία και Σλοβενία βολεύτηκαν με την ισοπαλία στην Κολωνία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro και με το 0-0 μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι προκρίθηκαν μαζί στους «16». Ως πρώτη η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ως τρίτη εκείνη του Ματίαζ Κεκ σε απίθανη ισοβαθμία με τη Δανία που βγήκε δεύτερη καθώς υπερτερούσε στο ranking αφού γκολ, αποτελέσματα και ποινές (κάρτες) ήταν τα ίδια με τους Σλοβένους.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πώς θα πάει το ματς το οποίο είχε κάκιστο ρυθμό και ελάχιστες φάσεις. Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή ήταν ένα γκολ του Σάκα μετά από ωραίο συνδυασμό των Άγγλων στο 20’, αλλά ο Φόντεν που έδωσε την ασίστ ήταν οφσάιντ και έμεινε το 0-0. Η μοναδική ευκαιρία σε όλο το πρώτο μέρος ήταν στο 40’ όταν από σέντρα του Τρίπιερ οι Γκάλαχερ και Κέιν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Αγγλία έδειξε κάπως μία πιο επιθετική διάθεση, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε υποψία φάσης δεν υπήρχε και οι δύο ομάδες έδειχναν να βολεύονται με την ισοπαλία που έστελνε αμφότερες στους «16». Η δεύτερη και τελευταία ευκαιρία της Αγγλίας και του ματς γενικότερα, ήταν ένα πλασέ του Πάλμερ στις καθυστερήσεις το οποίο δεν ανησύχησε τον Όμπλακ.

Ιστορική πρόκριση για την Σλοβεβία αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα βρεθεί σε νοκ-άουτ φάση Euro, στη δεύτερη μόλις παρουσία της. Βασικοί οι Σπόραρ και και Τσέριν για τη Σλοβενία, ενώ δεν έπαιξε ο Βέρμπιτς.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ (84′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ράις, Γκάλαχερ (46′ Μέινου), Μπέλιγχαμ, Σακά (71′ Πάλμερ), Κέιν, Φόντεν.

Σλοβενία: Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Μλάκαρ (86′ Στάνκοβιτς), Σπόραρ (86′ Τσέλαρ), Σέσκο (75′ Ίλισιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ