ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming: Γαλλία και Πολωνία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ντόρτμουντ (19:00) σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί.

Η Γαλλία «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητα της αλλά και την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στην Ολλανδία μένοντας έτσι στο 0-0. Σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες οι «τρικολόρ», κυρίως με Γκριεζμάν και Ραμπιό. Κάπως έτσι έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα η πρωτιά στον όμιλο μπαίνει σε κίνδυνο για την Γαλλία, μιας και στην ισοβαθμία με την Ολλανδία βρίσκεται από κάτω. Όπως όλα δείχνουν απόψε ο Κιλιάν Εμπαπέ θα δώσει κανονικά το παρών. «Κάνουμε σπουδαία πράγματα μπροστά. Υπάρχουν πολλά θετικά που πρέπει να αφαιρέσετε και πρέπει να λάβετε υπόψη τους αντιπάλους, οι οποίοι και οι δύο ήταν δυνατοί (Αυστρία και Ολλανδία). Αλλά προφανώς, για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να περάσουμε στην νοκ άουτ φάση», ανέφερε ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Έπειτα και από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Αυστρία, η Πολωνία είπε οριστικά «αντίο» από το Euro 2024. Η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απογοήτευσε τόσο κόντρα στην Ολλανδία όσο και στο ματς με την Αυστρία, όντας έτσι η πρώτη ομάδα του τουρνουά που παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Κάπως έτσι το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία θα είναι το τελευταίο για την Πολωνία στην διοργάνωση, η οποία από δω και πέρα στρέφει το βλέμμα της στο επερχόμενο Nations League. «Θα παίξουμε εναντίον της Γαλλίας με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς ως μέρος της προετοιμασίας μας για το UEFA Nations League το φθινόπωρο. Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε εκτός, αλλά δεν θα αλλάξω. Ξεκίνησα τη δουλειά πριν από εννέα μήνες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Πολωνίας, Μίχαου Πρόμπιες.

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ