Ξέσπασε ο Ντάλιτς: «Δεν σέβονται την Κροατία»

Ξέσπασε ο Ντάλιτς: «Δεν σέβονται την Κροατία»

Την άποψή του για τις λάθος διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας του, εξέφρασε ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Κροατία θα είναι στα νοκ άουτ του Euro 2024, ο Ματία Τζακάνι είχε διαφορετική άποψη και με ένα υπέροχο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στέλνοντας την Ιταλία του στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, ο προπονητής των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς, θεωρεί πως τους βλέπουν ως «μικρούς» με αφορμή κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα ο διαιτητής έπαιξε ρόλο. Δεν ξέρω πού βρήκε οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Όμως το λέω εδώ και πέντε χρόνια… Εμείς η Κροατία είμαστε πολύ μικροί για αυτούς και παλεύουμε μόνοι μας. Ό,τι και να πω όμως, θα είναι λόγια του αέρα γιατί με περνάνε για γραφικό. Λυπάμαι, αλλά βλέπω ότι δεν σέβονται την Κροατία.

Πραγματικά, μας πονά πολύ και θα συνεχίσει να μας πονά για καιρό. Δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων, όπως απέναντι στην Αλβανία. Εγώ είμαι υπεύθυνος αποκλειστικά που δεν περάσαμε τον όμιλο. Είναι δικό μου το λάθος. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια, τα έδωσαν όλα και δούλεψαν πολύ σκληρά εδώ και έναν μήνα. Όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ