Η θέση της τουρκικής ομοσπονδίας για το «επεισόδιο» Μοντέλα-Γκιουλέρ στην προπόνηση

Η θέση της τουρκικής ομοσπονδίας για το «επεισόδιο» Μοντέλα-Γκιουλέρ στην προπόνηση

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει ότι υπήρχε επεισόδιο μεταξύ του Βιτσέντσο Μοντέλα και του Αρντά Γκιούλερ.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε video από την προπόνηση της Τουρκίας, το οποίο δείχνει τους Βιτσέντσο Μοντέλα και Αρντά Γκιούλερ να έχουν ένα διάλογο, με τον Ιταλό προπονητή στην συνέχεια να διώχνει τον νεαρό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι ο 19χρονος άσος έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, βάζοντας τέλος στα σενάριο που έκαναν λόγο για φραστικό επεισόδιο των δύο ανδρών.

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο καλοκαίρι του Ολυμπιακού, η αντίστροφη μέτρηση και τα μεγάλα φιλικά

«Κατά τη διάρκεια της αποψινής προπόνησης της Εθνικής μας, ένα βίντεο που δημιουργήθηκε σχολιάζοντας τις εικόνες που αντικατοπτρίζονται στις τηλεοπτικές κάμερες κυκλοφόρησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από την προπόνηση, επετεύχθηκε συναίνεση μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας μας και του ποδοσφαιριστή ότι ο Αρντά Γκιουλέρ πρέπει να κάνει ατομική προπόνηση για να προετοιμαστεί με τον πιο υγιή τρόπο για τον αγώνα της Τσεχίας, λόγω του πόνου στη βουβωνική χώρα.

Αυτό που φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν ήταν εντός των ορίων που καθορίστηκαν για τον Αρντά Γκιουλέρ και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας αργότερα κατευθύνθηκε σε γραμμική εργασία για προστατευτικούς λόγους.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες της κοινής λογικής, των οποίων η καρδιά χτυπάει για την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, δεν πρέπει να βασίζονται σε τέτοιο περιεχόμενο», αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ