Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Βάργκα, άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήρο

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Βάργκα, άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήρο

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς της Ουγγαρίας με την Σκωτία.

Σε χειρουργική επέμβαση, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις δεν θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο, υποβλήθηκε τελικά ο Μπαρνάμπας Βάργκα, μετά τον επικίνδυνο τραυματισμό του στο πρόσωπο στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του Euro 2024, Σκωτία-Ουγγαρία (0-1).

Ο Ούγγρος επιθετικός δεν διατρέψει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο, δεν απέφυγε τελικά το νυστέρι κι επί του παρόντος είναι άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής (23/6). Τραυματίστηκε στο κεφάλι στον αγώνα με τη Σκωτία και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, με όλο τον κόσμο στις εξέδρες να τον χειροκροτεί.

Διαβάστε επίσης: H αλήθεια για Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ (vids)

Ο πατέρας του, ο οποίος ζει στη Ρωσία, ενημέρωσε για τη κατάσταση του γιου του, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όλη η οικογένεια τη στιγμή του τραυματισμού και μέχρι να μάθουν ότι το παιδί τους είχε ξεφύγει τον κίνδυνο.

«Με τη σύζυγό μου περιμένουμε τα νέα που θα μας στείλει η αγαπημένη του Μπάρνι. Χειρουργήθηκε, αλλά ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα βγει από το νοσοκομείο της Στουτγάρδης, ούτε πόσο καιρό θα λείψει από τα γήπεδα. Η οικογένεια μας πέρασε δύσκολες στιγμές μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, βλέποντας τι είχε συμβεί, αλλά τώρα είμαστε πιο ήρεμοι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ