«Χλωμιάζει» του Ρούντιγκερ για το πρώτο ματς των νοκ-άουτ

«Χλωμιάζει» του Ρούντιγκερ για το πρώτο ματς των νοκ-άουτ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκόμισε ένα πρόβλημα από το χθεσινό ματς της Γερμανίας απέναντι στην Ελβετία και η συμμετοχή του στο ματς των «16» τίθεται εν αμφιβόλω...

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση που θα δώσει η Γερμανία για τη φάση των «16» του Euro 2024, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/6) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό.

Ο Ρούντιγκερ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Ελβετία (1-1), στην οποία η Γερμανία εξασφάλισε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου. Πλέον η «νασιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Ντόρτμουντ τον δεύτερο του 3ου ομίλου, ωστόσο ο προπονητής των «πάντσερ», Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του Ρούντιγκερ, καθώς δήλωσε μετά το ματς πως ο διεθνής άσος τελείωσε τον αγώνα με πρόβλημα στο μηρό.

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο καλοκαίρι του Ολυμπιακού, η αντίστροφη μέτρηση και τα μεγάλα φιλικά

Πλέον ο Νάγκελσμαν θα πρέπει να κάνει μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας για το ματς των «16», καθώς ο Γιόναταν Τα θα είναι τιμωρημένος σε αυτό το παιχνίδι, αφού στην αναμέτρηση με την Ελβετία πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Euro.

Τον Τα αντικατέστησε ο Νίκο Σλότερμπεκ στο β΄ μέρος του αγώνα με την Ελβετία, ενώ η άλλη επιλογή που έχει ο Νάγκελσμαν είναι ο Βαλντεμάρ Άντον, ο οποίος αποχωρεί από τη Στουτγκάρδη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ. Εφόσον τελικά απουσιάσει ο Ρούντιγκερ, ο Γερμανός ομοσπονδιακός μπορεί να δώσει και στους δύο μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ