Ξέσπασε ο Κλαρκ: «Θα ήθελα να πω πολλά για τη διαιτησία, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω τα λεφτά μου»

Ξέσπασε ο Κλαρκ: «Θα ήθελα να πω πολλά για τη διαιτησία, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω τα λεφτά μου»

Ο προπονητής της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Φακούντο Τέγιο, μετά την ήττα της Σκωτίας από την Ουγγαρία (1-0)

Η Ουγγαρία με γκολ στο 100ό λεπτό, διατήρησε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Euro, μετά το 1-0 επί της Σκωτίας, το οποίο τους αφήνει εκτός συνέχειας του Euro 2024.

Αμέσβως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των Σκωτσέζων, Στιβ Κλαρκ, ξέσπασε κατά της διαιτησίας του Φακούντο Τέγιο, που δεν καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα του, ενώ σχολιάζει και το γεγονός πως ο διαιτητής δεν ήταν ευρωπαίος.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σημαντικότερο σημείο στο παιχνίδι είναι το πέναλτι. Γιατί δεν δίνεται; Χρειάζομαι μια απάντηση! Πρέπει να μάθω γιατί δεν είναι πέναλτι. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί το VAR να το βλέπει αυτό και να λέει ότι δεν είναι πέναλτι. Θα ήθελα να πω πολλά για αυτό, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω τα λεφτά μου»

Για το γεγονός ότι η UEFA όρισε έναν Αργεντινό διαιτητή και όχι Ευρωπαίο: «Ποιο είναι το νόημα; Είναι από την Αργεντινή. Γιατί δεν είναι Ευρωπαίος διαιτητής; Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εδώ και όχι στη χώρα του για να διαιτητεύει ένα παιχνίδι. Είναι απλά η γνώμη μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ