Νάγκελσμαν: «Σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ερχόμενοι από τον πάγκο»

Νάγκελσμαν: «Σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ερχόμενοι από τον πάγκο»

Ο Τζούλιαν Νάγκλσμαν μίλησε μετά την ισοπαλία της Γερμανίας με την Ελβετία (1-1), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία.

Με τον Νίκλα Φίλκρουγκ να σκοράρει στις καθυστερήσεις, η Γερμανία πήρε την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ελβετία και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη την αντίπαλό της.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γερμανός εκλέκτορας, Τζούλιαν Νάγκλσμαν μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως άξιζε την ισοπαλία και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το να υπάρχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και σκοράρουν.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στη Σερβία για τη σχέση Μπαρτζώκα – Κάνααν

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο τέλος πήραμε ρίσκα και μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε αντεπίθεση αλλά αξίζαμε τον βαθμό, αξίζαμε να ισοφαρίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ελβετία ήταν σπουδαία αντίπαλος και το ματς ήταν θεαματικό. Εμείς τα πήγαμε καλά από τακτικής πλευράς.

Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καθοριστικά γκολ ερχόμενοι από τον πάγκο. Ο Φίλκρουγκ σκόραρε ξανά ένα ωραίο γκολ, είναι σημαντικός για μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη που μπορούμε να τον φέρνουμε από τον πάγκο. Αναλύουμε τους αντιπάλους για να διαλέγουμε την ενδεκάδα και μετά μπορούμε να φέρνουμε διαφορετικούς παίκτες από τον πάγκο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ