Διάσειση και πολλαπλό κάταγμα οστών στο πρόσωπο έδειξαν οι εξετάσεις του Βάργκα (pic, vid)

Διάσειση και πολλαπλό κάταγμα οστών στο πρόσωπο έδειξαν οι εξετάσεις του Βάργκα (pic, vid)

Στο 68ο λεπτό του Σκωτία-Ουγγαρία ο Μπαρνάμπας Βάργκα συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα, Γκαν, και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι - Ποια είναι η κατάστασή του σήμερα

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα  της Ουγγαρίας, είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα, Γκαν, και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι, στην χτεσινοβραδινή αναμέτρηση των δύο χωρών. Το παιχνίδι διεκόπη, όλοι έσπευσαν πάνω από τον Ούγγρο επιθετικό που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του και λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Σήμερα έγινε η γνωστή η διάγνωση των ιατρών αναφορικά με τη κατάστασή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο Βάργκα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο υπέστη διάσειση και έσπασαν πολλά οστά στο πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στη Σερβία για τη σχέση Μπαρτζώκα – Κάνααν

Θυμηθείτε την σύγκρουση:

«Πολλά οστά στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν στη σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο Ούγγρος επιθετικός είναθι πιθανό να εγχειρηθεί και να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης. Η ομάδα είναι στο πλευρό του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ