Ντεσάν: «Δεν είναι σίγουρο ότι ο Εμπαπέ θα παίξει κόντρα στην Πολωνία»

Ντεσάν: «Δεν είναι σίγουρο ότι ο Εμπαπέ θα παίξει κόντρα στην Πολωνία»

Καθόλου βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι με την Πολωνία, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στο ματς της Γαλλίας απέναντι στην Αυστρία, μετά από χτύπημα στον ώμο του Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, όμως ο Γάλλος σταρ έσπασε την μύτη του.

Από τότε έχει γίνει γνωστό πως θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο τουρνουά με προστατευτική μάσκα, χωρίς να υποβληθεί τώρα άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Όμως στο ματς απέναντι στην Ολλανδία δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο με σκοπό να προλάβει το ματς απέναντι στους Πολωνούς.

Διαβάστε επίσης: Τι σχολίαζαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραφιλολογία περί ανάμειξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ

Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν. «Σήμερα δεν έχουμε παιχνίδι και όσο περνάνε οι μέρες αισθάνεται όλο και καλύτερα. Θα δούμε αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Πολωνία, δεν είναι σίγουρο.

Είναι σε καλό δρόμο, αναρρώνει και το αιμάτωμα που υπάρχει υποχωρεί κάθε μέρα που περνάει. Πρέπει να συνηθίσει και τη μάσκα η οποία επηρεάζει και την όρασή του. Αλλά είναι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεσάν ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του σταρ της Εθνικής Γαλλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ